Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Χορήγηση καρτών απεριόριστων διαδρομών για όλα τα συγκοινωνιακά μέσα του ΟΑΣΑ

ΑΔΕΔΥ   

Αθήνα, 9.1.2014

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 ΑΘΗΝΑ
Τηλ 213.16.16.900
Fax 2103246165
             adedy1@adedy.gr

Προς:
Τις Ομοσπονδίες – μέλη της ΑΔΕΔΥ
(με την παράκληση να ενημερωθούν και
τα πρωτοβάθμια σωματεία του Δημοσίου)

Σας κάνουμε γνωστό ότι και φέτος ήρθαμε σε συμφωνία με τον ΟΑΣΑ για τη χορήγηση ετήσιων καρτών πολλαπλών και απεριορίστων διαδρομών με τους ίδιους όρους που συμφωνήσαμε και πέρυσι.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΕΤΗΣΙΕΣ κάρτες των 200 ΕΥΡΩ που ισχύουν για ελεύθερη μετακίνηση με τα λεωφορεία, τρόλλεϋ και τραμ (εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα-Σαρωνίδα της γραμμής Αθήνα - Σαρωνίδα express)
Η κάρτα αυτή μετά από την έκπτωση 23% που μας χορηγεί ο ΟΑΣΑ, κοστίζει 154 €


ΕΤΗΣΙΕΣ κάρτες των 450 ΕΥΡΩ που ισχύουν για ελεύθερη μετακίνηση με όλα τα συγκοινωνιακά μέσα του ΟΑΣΑ (λεωφορεία, τρόλλεϋ, τραμ, ηλεκτρικός, μετρό και προαστιακός στην περιοχή ευθύνης του. (Στο Μετρό έως στο σταθμό Κορωπίου και τον Προαστιακό στο τμήμα του Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί).
Η κάρτα αυτή μετά από την έκπτωση 23% που μας χορηγεί ο ΟΑΣΑ, κοστίζει 346,50 €.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η χορήγηση αυτών των καρτών γίνεται μόνο μαζικά συλλογικά και όχι ατομικά. Τα πρωτοβάθμια σωματεία καλούν τα μέλη τους που θέλουν κάρτες, να προσκομίσουν στον υπεύθυνο του ΔΣ του σωματείου το χρηματικό ποσό της κάρτας που επιθυμούν καθώς και μια φωτογραφία τους. Ο υπεύθυνος για τις κάρτες του κάθε σωματείου αφού συλλέξει συνολικά τα χρήματα (μετρητά) για όλες τις κάρτες, καταθέτει αυτά τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό  του Ο.Α.Σ.Α. στην ALPHA BANK  Νο GR17 0140 1010 3580 0200 2000 717 (απαιτείται η προσκόμιση του πρωτότυπου καταθετηρίου)  για αγορά καρτών από τον ΟΑΣΑ και παίρνει την αντίστοιχη απόδειξη από την τράπεζα.
Στη συνέχεια επικοινωνεί με την ΑΔΕΔΥ στο τηλέφωνο 213.16.16.900 και ενημερώνει ότι είναι έτοιμος για την παραλαβή των καρτών. Ο υπεύθυνος της ΑΔΕΔΥ του λέει πότε μπορεί να περάσει από τα γραφεία της για να πάρει την απαραίτητη βεβαίωση με την οποία θα πάει στον ΟΑΣΑ, όπου αφού δώσει:
1.  την απόδειξη κατάθεσης της τραπέζης,
2.  τη βεβαίωση της ΑΔΕΔΥ και
3.  τον αριθμό των μεγάλων και μικρών καρτών που αντιστοιχούν στα χρήματα που κατάθεσε στην τράπεζα,
θα πάρει τις αντίστοιχες κάρτες. Στις κάρτες αυτές επικολλά τις φωτογραφίες, γράφει το όνομα και τα στοιχεία του κατόχου και κατόπιν τις σφραγίζει είτε στον ΟΑΣΑ είτε στην ΑΔΕΔΥ και μετά τις αποδίδει στους κατόχους.

Οι κάρτες αυτές θα ισχύουν από 1/2/2014 έως 31/1/2015.

Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να έχει τελειώσει έως τις 29/1/2014 για να μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας οι δικαιούχοι από την 1/2/2014. Αυτό σημαίνει ότι τα ενδιαφερόμενα φυσικά μέλη θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους και να έχουν έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο του ΔΣ του σωματείου τους έως τις 25/1/2014.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραπάνω διαδικασία θα γίνεται μόνο για σωματεία που οι ενδιαφερόμενοί τους για κάρτες υπερβαίνουν τα 20 άτομα. Για σωματεία που οι ενδιαφερόμενοί για κάρτες είναι κάτω των 20 ατόμων θα γίνεται το εξής: Ο υπεύθυνος του ΔΣ του σωματείου, αφού μαζέψει τα χρήματα και τα σχετικά στοιχεία των ενδιαφερομένων – μελών του σωματείου του, θα έρθει στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00πμ για συνολική διευθέτηση από τη Διοίκηση της ΑΔΕΔΥ.
Η παραπάνω παρέκβαση γίνεται μετά από υπόδειξη του ΟΑΣΑ για το ξεπέρασμα τεχνικών προβλημάτων.


ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ.

        Για τα μέλη των ομοσπονδιών - σωματείων μελών της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που η κάρτα τους λήγει τέλος Φεβρουαρίου και τέλος Μαρτίου του 2014 θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας (www.adedy.gr).



Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε να προσέχετε το λεξιλόγιό σας όταν αφήνετε το σχόλιό σας.