Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Κήρυξη 3ωρων στάσεων εργασίας- Κινητοποιήσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
             ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ                                          Αμύνταιο 6-3-2014
                                                                                Αρ. Πρωτ:21
Δ/νση:Δ.Σ.ΣΩΤΗΡΑ                                              ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Τ.Κ:    53200
Πληρ:Μαρκόπουλος Δ.                                         ΚΟΙΝ:Δ.Ο.Ε
Τηλ.&FAX 2386022872
                                                                                                                                                    

Στα πλαίσια της Πράξης: «Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της σχολικής μονάδας – Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης»  Ο κ.Σχολικός Σύμβουλος ΕΑΕ της 14Ης  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καλεί οτους Διευθυντές/-ντριες και Προϊστάμενους/-ένες των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Φλώρινας, να συμμετάσχουν σε ενημερωτικό/επιμορφωτικό σεμινάριο  που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 στο Δημοτικό Σχολείο (ΕΑΕ) Φλώρινας.

Σύμφωνα με τη θέση της ΔΟΕ, θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να διαμορφωθεί ρεύμα αντίθεσης και αντίστασης απέναντι στην εφαρμογή της αξιολόγησης και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο στην επιβολή της αυτοαξιολόγησης. Μέχρι τώρα σε όποια πόλη  επιχειρήθηκαν τέτοια σεμινάρια ακυρώθηκαν, χάρη στη μαζική κινητοποίηση των συναδέλφων. Έτσι και εμείς πρέπει με μαζικούς συλλογικούς όρους να μπλοκάρουμε και να ακυρώσουμε την πραγματοποίηση των σεμιναρίων για την αξιολόγηση.
Θεωρούμε ότι στις σημερινές συνθήκες της κρίσης και της κυριολεκτικής αποδόμησης του δημόσιου σχολείου, επιχειρείται να αθωωθούν οι κυβερνητικές αντιεκπαιδευτικές πολιτικές αφού η αξιολόγηση, σε συνδυασμό με την αυτοαξιολόγηση, εξατομικεύει και προσωποποιεί στον εκπαιδευτικό και τον κάθε σύλλογο διδασκόντων την αποτυχία κάθε εκπαιδευτικής πολιτικής, αποδίδοντας τις αστοχίες της στις επιμέρους σχολικές μονάδες.
Με γνώμονα αυτή την απόφαση κηρύσσουμε την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 επιπλέον στάση εργασίας(Αρ.Πράξης 9/6-3-14) στις3ωρες στάσεις που έχει εξαγγείλει η ΔΟΕ (437/26-11-2013) και συγκεντρώση διαμαρτυρίας στο Δημ.Σχολείο (ΕΑΕ) Φλώρινας.
Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, η κήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας της Δ.Ο.Ε. και  του Συλλόγου μας παρέχει τη ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ (3ωρη στάση Δ.Ο.Ε. 8:00 ως 11:00 + 3ωρη στάση του Συλλόγου μας  11:00 ως 14:00 )

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Έχει πολύ μεγάλη αξία να είμαστε όλοι εκεί για να μπλοκάρουμε το σεμινάριο της αυτοαξιολόγησης,  Πρέπει  δείξουμε την αποφασιστικότητά μας!
Καλούμε τους Διευθυντές/ντριες και Προιστάμενους/νες  των Σχολικών Μονάδων ΕΑΕ του Συλλόγου μας να μην πάρουν μέρος στοσεμινάριο, αλλά να συμμετέχουν μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους στην κινητοποιήση του Συλλόγου.
.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΜΑΚΑΡΙΟΥ  ΟΥΡΑΝΙΑ                                          


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε να προσέχετε το λεξιλόγιό σας όταν αφήνετε το σχόλιό σας.