Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ο χορός του συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίου

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίου πραγματοποίησε με επιτυχία τον ετήσιο χορό του, κατά την διάρκεια του οποίου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά: 

1.Τις Σχολικές Συμβούλους κα. Κασίδου  και κ. Βαϊρινού, τους Αιρετούς ΠΥΣΠΕ κ. Αντωνιάδη, κ. Τσούλη και ΑΠΥΣΠΕ κ. Θεοφυλαχτίδη και τους λοιπούς επίσημους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας.

2. Την Δώρα Αλεξίου και την ορχήστρα της που τίμησαν την εκδήλωσή μας.
3. Το Τουριστικό Γραφείο FlorinaTravel για τη προσφορά του τριήμερου ταξιδιού για δύο άτομα.
4. Όλους τους επιχειρηματίες του Αμυνταίου και της Φλώρινας που με προθυμία προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρα αγορά.
5. Τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς που έδωσαν το παρόν στον χορό και τιμήθηκαν για το πολυετές και πολύτιμο έργο τους στην εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τους Ιωσιφίδη Γεώργιο, Δαμκαλή Ευφροσύνη, Ζαφειρίδη Αντώνιο, Λιάκο Παντελή, Λυπίτκα Νίκο, Νώτα Παναγιώτη, Ρωμανού Μάρω στους οποίους  ευχόμαστε να έχουν καλή συνταξιοδότηση, η ζωή τους να συνεχίσει να είναι γεμάτη με όμορφες στιγμές και να συνεχίσουν να εκπαιδεύουν και να εκπαιδεύονται όπως έκαναν με τόση αγάπη και προσήλωση τόσα χρόνια. 
6. Φυσικά θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε και όλους όσοι ήρθατε στο Bella Toumpa στον Άγιο Παντελεήμονα με πολύ καλή διάθεση, όρεξη για χορό και καταφέραμε, όλοι μαζί, να να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε να προσέχετε το λεξιλόγιό σας όταν αφήνετε το σχόλιό σας.