Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Λοβέρδος στους δασκάλους: Καταθέστε τις προτάσεις σας

ΕΘΝΟΣ 

ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Λοβέρδος στους δασκάλους: Καταθέστε τις προτάσεις σας

Να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων, ζήτησε από τους εκπροσώπους των δασκάλων ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Παιδείας.

Λοβέρδος στους δασκάλους: Καταθέστε τις προτάσεις σας
Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών τής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αναφέρθηκαν επί μακρόν στα ζητήματα που τους απασχολούν, έκαναν λόγο για άδικες και ρουσφετολογικές μετατάξεις, ενώ έθεσαν θέμα προσλήψεων, σημειώνοντας ότι έχουν συνταξιοδοτηθεί 7.200 συνάδελφοί τους αλλά έχουν προσληφθεί μόλις 270. Εξέφρασαν, επίσης, τη διαφωνία τους για τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ενημέρωσε, διά του υφυπουργού, Αλέξανδρου Δερμετζόπουλου, τους δασκάλους για το θέμα των αποσπάσεων, ενώ δεσμεύτηκε ότι η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.
«Έχουμε δώσει εμπράκτως το στίγμα μας ως νέα ηγεσία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.  

ΤΟ ΒΗΜΑ 

Ανδ. Λοβέρδος προς ΔΟΕ: Καταθέστε τις προτάσεις σας
Διαφωνία συνδικαλιστών με τη διαδικασία αξιολόγησης ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  14:56

Ανδ. Λοβέρδος προς ΔΟΕ: Καταθέστε τις προτάσεις σας
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟ

Συνάντηση με το προεδρείο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας είχε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από τους δασκάλους να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αναφέρθηκαν επί μακρόν στα ζητήματα που τους απασχολούν, έκαναν λόγο για άδικες και ρουσφετολογικές μετατάξεις, ενώ έθεσαν θέμα προσλήψεων, σημειώνοντας ότι έχουν συνταξιοδοτηθεί 7.200 συνάδελφοί τους αλλά έχουν προσληφθεί μόλις 270.
Εξέφρασαν, επίσης, τη διαφωνία τους για τη διαδικασία της αξιολόγησης.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ενημέρωσε τους δασκάλους, διά του υφυπουργού Αλέξανδρου Δερμετζόπουλου, για το θέμα των αποσπάσεων, ενώ δεσμεύτηκε ότι η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.«Έχουμε δώσει εμπράκτως το στίγμα μας ως νέα ηγεσία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείστε να προσέχετε το λεξιλόγιό σας όταν αφήνετε το σχόλιό σας.